Businessman And Businesswoman Interviewing Female Candidate In Office

Praktisk info

En vigtig del af vores samarbejde er at holde hinanden informeret om relevante forhold. Når vi tilbyder dig et job, får du oplysninger om virksomheden, jobbets indhold og lønnen. Ud fra disse oplysninger vurderer du, om det er et job, du ønsker at påtage dig. Vi er meget omhyggelige i vores ansættelsesprocedure for at sikre, at du får tilbudt jobs, som matcher både dine ønsker og kvalifikationer. Vi giver dig mulighed for at prøve opgaver i forskellige typer virksomheder, hvorved du på kort sigt kan få erfaring, som andre vil være et helt arbejdsliv om at nå.

Vi hører gerne fra dig, hvis der er gået mere end 3 måneder, siden vi sidst har talt sammen. Det er vigtigt for os, at du holder os opdateret omkring din jobsituation, og at du kontakter os, hvis du får nyt telefonnummer, ny mailadresse, flytter el.lign. Det er meget vigtigt, at vi hurtigt kan få fat i dig, da det er et stort ønske fra vore kunders side, at de ledige jobs besættes i en fart. Vi er nemlig kendt for en hurtig tilbagemelding, hvilket vore kunder sætter stor pris på.

Din succes er vores succes!

Vore kunder skal kunne stole på, at de får en vikar, som matcher den aktuelle jobprofil. Vores procedure omkring registrering af vikarer omfatter derfor et grundigt interview samt i nogle tilfælde tests indenfor det aktuelle fagområde. Det giver succes og tilfredshed for både vore kunder, vore vikarer og os.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.